Het wordt tijd voor een trio

VEENDAM - Midlifecrisis versus Dertigersdilemma in ‘Tijd voor een Trio’ met onder andere Esmée van Kampen, Maarten Hennis op 20 oktober in vanBeresteyn.

Niet schieten vond het tijd voor een trio. Arend Edel en Maarten Hennis waren tot 2012 een trio met Erik Jobben, maar wegens omstandigheden kon hij helaas niet meer mee spelen. Dus waren Arend en Maarten een duo, tot nu, want ze vonden het tijd om er weer iemand bij te hebben, maar ja, wie vraag je daar voor? Het moest wel iemand zijn die bij hen past, die ballen heeft, de nodige dosis humor bezit en die ook wel veel kan incasseren. Ze kozen voor Esmée van Kampen.

Twee mannen (Arend en Maarten) in de herfst van hun leven plukken een fris groen blaadje (Esmée van Kampen). Een blaadje om van te houden, om mee te pronken en misschien om hun eigen gebreken mee te maskeren. Maar het blaadje blijkt een eigen willetje te hebben met een niet te temperen energie. Met een enorme dosis humor worden de mannen ongenadig bij de ballen gepakt en geconfronteerd met hun Midlife. Ook de twijfeldertiger Esmée krijgt het flink voor haar kiezen. Ze houden veel van elkaar en juist daarom sparen ze elkaar niet.

'Tijd voor een Trio': een kwetsbaar, herkenbaar en vooral een hilarisch cabaretprogramma over leeftijdsconflicten, afhankelijkheid en persoonlijke crisissen.

De aanvang is 20.15 uur.