Concerttour VKSO

ZANDBERG/VAlTHERMOND - Fijnproevers en liefhebbers van symfonische klassieke muziek, staan op 21 oktober op de late ochtend en middag een fantastisch concert te wachten. Zoals men van een concerttour mag verwachten wordt de muziekliefhebber op meerdere bijzondere en sfeervolle locaties rijkelijk getrakteerd op een indrukwekkend programma.

Om te beginnen treedt om 11:30 uur een uit het VKSO symfonieorkest geformeerde kleine bezetting aan in de deel van Concertboerderij ‘Onder de Linden’ in het landelijke Drentse Valthermond met een zeer aantrekkelijk programma: Delen uit Watermusic van Händel, dubbelconcert voor viool van Bach en Chanson de Nuit en Matin van Elgar.

Om 15:00 uur zal uur in de beeldbepalende en tot Rijksmonument uitgeroepen, sfeervolle Sint Josephkerk te Zandberg, het voltallig VKSO, het orkest van de Veenkoloniën o.l.v. dirigent Lubertus Leutscher en solist Sergei Bolotny (viool) voor een lumineus slotconcert zorgen met de volgende werken: Deel 2 en 3 uit vioolconcert (solist Sergei Bolotny) en Symfonie no.3, beiden van Brahms.

passe-partout €15,00 p.p. , per concert €10,00 p.p. kinderen tot 12 jaar gratis