S.V. Clias van start met nieuw sportseizoen

WILDERVANK - Ook bij S.V. Clias te Wildervank is het nieuwe sportseizoen inmiddels in volle gang en wordt er weer volop gesport. De gymnastiekvereniging voor de jeugd van de gemeente Veendam biedt naast gymnastieklessen ook rhönradturnen, heren- en dames- selectieturnen, ouder- en kindgymnastiek en streetdance. Voor al deze sporten is de vereniging op zoek naar enthousiaste nieuwe leden.

Bij ouder & kindgymnastiek wordt het kind samen met een ouder spelenderwijs gestimuleerd om te bewegen. Zodra de basisschoolleeftijd wordt bereikt, is er gymnastiek voor groep 1 en 2 en vanaf groep 3 wordt voor zowel jongens als meiden gefocust op de verschillende turntoestellen. Daarnaast is er voor groep 3 tot en met 6 streetdance. „Voor de basis muziekkennis, maar vooral lekker dansen op de muziek van nu!”

Als enige vereniging in Groningen en Drenthe wordt bij S.V. Clias naast het bekende toestelturnen ook in rhönraderen geturnd. Hier staat de wereld constant op de kop.

Het is mogelijk drie gratis proeflessen te volgen alvorens een definitieve keuze te maken voor een sport. Voor het volledige lesrooster en meer info: zie onze website www.svclias.nl.