Dames van vv Wildervank in het nieuw

WILDERVANK - De nieuwe shirtsponsor van Dames 1 vv Wildervank is Imagine Run.

Geheel in de geest van John Lennon zijn nummer Imagine, wil Imagine Run een gezondere wereld creëren. Een actieve, gezondere leefstijl draagt bij aan een gezond hart. Dat een gezond hart belangrijk is weet een van de speelsters van dames 1 maar al te goed.

In 2016 volgde Marla Fekken een revalidatietraject in het Beatrixoord. Daar heeft ze Edwin Kuipers ontmoet, de man achter Imagine Run. Hij werkte in het Beatrixoord aan zijn herstel na een hartstilstand. Zij werkte aan haar herstel na meerdere ingrepen tegen hartritmestoornissen. Na samen hartrevalidatie te hebben gevolgd, bleven ze in contact via Facebook. Toen er een bericht op Facebook gedeeld werd met de vraag wie de nieuwe shirtsponsor voor Dames 1 wilde worden, was Edwin de eerste die reageerde.

„Als team kunnen wij ons geen betere shirtsponsor wensen dan Imagine Run. Wij hopen op onze manier mensen te inspireren te beginnen met voetballen voor een actieve en gezondere leefstijl’, vertelt aanvoerster Linda Barth. „Dat gezegd hebbende, we hebben altijd ruimte voor nieuwe meiden! Via onze Facebookpagina facebook.com/wildervankdames1 Kun je contact met ons opnemen.”