The Sidekicks bij Trips Rhythm

TRIPSCOMPAGNIE - Sinds 22 jaar is er in Trips LIVE BLUES. In een ver verleden begonnen als Jazz en groeide uit tot een Blues feest in de breedste vorm.

Door de jaren heen is Trips Rhythm een begrip in de omgeving, maar ook ver daar buiten. Wanneer de R in de maand is (met uitzondering van december) zijn er op de laatste zaterdag van die maand alleen maar bluesliefhebbers.

Grote en kleine bands, jong of oud, altijd bekend in the bluesscene en zijn vaak zeer verscheiden qua bluesstijl, in het altijd gemoedelijke dorpshuis Nooitgedacht.

Op zaterdag 27 oktober wordt er afgetrapt met The Sidekicks, een ‘blues and more than blues’ band. De zeer ervaren bandleden, opgegroeid met rhythmn & blues, zijn van vele markten thuis: pure blues, bluesrock, jazz en swing. Het wordt allemaal perfect geïntegreerd in een lekkere ‘Sidekicksound. De prestaties van de band zijn niet onopgemerkt gebleven. De band maakte zijn opwachting bij veelbeluisterde programma’s als 3FM en NPO2 Muziekcafé, en verzorgde optredens op verschillende podia in Nederland en Duitsland. De single Happy Song werd zelfs als “redmiddel tegen de crisis’ aan de Tweede Kamer aangeboden en kreeg daardoor aandacht op de landelijke televisie (NOS Nieuwsuur). The Sidekicks treden nog steeds graag en met erg veel enthousiasme op. De band staat bekend om zijn energieke live optredens.