Stichting Leergeld gul voor musicalklas

VEENDAM - Woensdag 31 oktober 2018 start Muziek-, Dans- en Theaterschool Veendam in Cultuurcentrum van Beresteyn met tien lessen zingen, dansen en acteren voor kinderen uit groep 6 t/m 8, om een Musicalklas te vormen, voor slechts € 50 euro.

Voor Stichting Leergeld aanleiding om voor kinderen die ook graag mee willen doen, maar waar de ouders in de minima zitten de € 50 euro te betalen. Teamleider Harry van der Laan van Muziek- Dans- en Theaterschool Veendam en Eeke Crum van Stichting Leergeld Veendam kwamen maandag bijeen om de samenwerking te bespreken.

Een optreden in de foyer van Beresteyn is de afsluiting in januari van dit vrolijke aanbod voor kinderen die willen ontdekken of ze les in AMV, dans of theater leuk vinden. De MDT-school en Stichting Leergeld versterken elkaar op deze manier. „Muziek is goed voor de ontwikkeling en een investering in hun toekomst, maar kan helaas niet ieder ouder deze bijdrage missen”, aldus Eeke Crum namens Stichting Leergeld.

Wanneer ouders denken binnen de doelgroep te vallen mogen hun kinderen aanmelden. Ook ouders die al in het bestand staan bij Stichting Leergeld kunnen hun kinderen aanmelden. Dit kan tot 31 oktober 2018. Langskomen mag ook, op de eerste avond 31 oktober vanaf 18.00 uur.

Info via: muziekschool@veendam.nl, of 0598317740