Winnie de Poeh-middag in Honderd Bunderbos

VEENDAM - Woensdag draaide in Filmhuis vanBeresteyn de kinderfilm Janneman Robinson & Poeh.

De Bibliotheek organiseert op woensdag een activiteitenmiddag voor kinderen en dat was een mooie gelegenheid om aan te sluiten bij de filmmiddag. Wil de Jong, Jolanda Robben en Jeroen Bouland organiseerden in de foyer de Winnie de Poeh-middag. De kinderen kwamen terecht in het Honderd Bunderbos vol spelletjes en activiteiten. De combinatie met de film maakte het kinderfeestje extra leuk. Uiteraard ontbraken Winnie de Poeh, Knorretje, Iejoor en Teigetje niet.

“We hebben allerlei Winnie de Poeh spullen verzameld”, vertelt activiteitenbegeleider Jeroen Bouland. “Mijn vrouw is echt een Winnie de Poeh liefhebster en die had ook wel wat spullen.”

Josephine (4), Juliet (7) en Sarah (9) uit Wildervank geven ieder jaar in de herfstvakantie een kinderfeestje. Elk jaar is het op een andere locatie, waaronder bij Balorig in Hoogezand. Een ander keer was het een verkleedfeestje thuis.

Hun keuze voor dit jaar was voor hun moeder Caroline niet verrassend. “Ze zijn gek op Winnie de Poeh”. Ondanks haar bezwering dat er nog genoeg tijd was, popelde Josephine om de filmzaal in de gaan. De film heeft ongeveer 200 kinderen getrokken.