Staat de leukste voetbalkroeg in Veendam?

VEENDAM - Fox Sports houdt jaarlijks een verkiezing, waarin licentiehouders de onderlinge strijd aan gaan voor die felbegeerde titel ‘Leukste voetbalkroeg van Nederland’.

Vorig jaar werden Fred en Rob van Loenen van Sportcafé Sportplein uit Veendam verkozen tot leukste voetbalkroeg van de Provincie Groningen. En dit jaar zijn wederom genomineerd.

„Het is nu aan alle Veendammers en de lezers van De Veendammer om er voor te zorgen dat we nog meer stemmen krijgen dan afgelopen jaar. Zodat we met z’n allen vol trots kunnen vertellen dat de ‘Leukste voetbalkroeg van Nederland’ in Veendam staat”, aldus Rob. „Na de metamorfose die het sportcafé afgelopen zomer ondergaan is kunnen we in ieder geval stellen dat we één van de mooiere voetbalkroegen bezitten. Of we ook de leukste zijn zal na 14 november moeten blijken.”

Fred en Rob roepen iedereen op om via de website www.leukstevoetbalkroeg.nl te stemmen op Sportplein Veendam. „Of we gaan winnen? Dat is afhankelijk van de stemmen. Wat we wel weten is dat, als we winnen, iedere stemmer iets terug kan verwachten. Tot 14 november kan ierdere Veendammer zijn/haar stem uitbrengen”, besluit Rob.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------