CT Heida en Arie Vuyk in Borgercompagnie

BORGERCOMPAGNIE - De stichting Met Meer Cultuur (MMC) bestaat vijftien jaar en komt daarom met een jubileumprogramma in Cultuurwerkplaats BC47 in Borgercompagnie.

Op zaterdagavond 17 november geeft CT Heida & band een optreden. CT’s carrière begon uitzonderlijk. Met een koffer in haar hand verhuisde CT naar Minneapolis en toerde ruim een jaar lang door de Midwest.

Haar stem en pianospel zijn karakteristiek voor haar prachtige meerstemmige groovy liedjes. Naast de uit States meegenomen soul en gospel invloeden, bevatten haar liedjes ook invloeden van blues, jazz, pop, rock en country. In december 2016 verscheen haar debuutalbum Little Woman. „De Groningse zangeres CT Heida weet te verrassen met een stem die voor vrijwel ieder genre geschikt is. Blues, jazz, soul, pop, gospel, country, you name it!”

Haar optreden begint om 20.00 uur. Reserveren aanbevolen via info@metmeercultuur.nl 0f tel 06-29025092.

Op vrijdagavond 23 november kan men genieten van een Oudejaarsconference met Arie Vuyk. Hij won het Parkstad Cabaret Festival en de Publieksprijs op het Griffioen Cabaret Festival. In 2016 was hij winnaar in de categorie cabaret – comedy op het festival Twentse Lente.