Vrienden van Sportplein gaan een groot feest organiseren

VEENDAM - Ter ere van het 10-jarig bestaan van Sportcafé Sportplein wordt er een muziekavond georganiseerd voor alle vrienden uit Veendam en omstreken. Het duurt nog even maar op 23 maart volgend jaar is het zover.

Tijdens de feestavond in de Sorghvliethal komen diverse artiesten optreden. Waaronder ‘This is Beethoven’. De band bestaande uit zangers en zangeressen kunnen niet alleen fantastisch zingen, maar dansen ook de sterren van de hemel! Dit in combinatie met een op maat gemaakte video, waant men zich bij een concert. Special effects als Lasers, Sparkulars, Streamers en CO2 en een maken het geheel af.

Naast deze band zullen er diverse artiesten het podium van de Sorghvliethal betreden. Zo komt het bekende feest-duo ‘Helemaal Hollands’ langs. Verder zal zanger en ras-entertainer Orlando, beter bekend als Zwarte Jannes het podium betreden. Ook ‘De Koning van de Polonaise’en oftewel Ronnie Ruysdael en resident DJ Peter Mans komen naar de Sorghvliethal.

De organisatie is nog bezig met een Special Guest. „Wie dit zal zijn zullen we in een later stadium naar buiten brengen”, aldus de organisatie.

De kaartverkoop is 1 november gestart. Ook zijn er speciale groepstickets. Men koopt 9 kaarten en krijgt de 10e kaart gratis.

Sportcafé Sportplein, www.vanplan.nl, Primera Hiemstra en Primera Hoogezand. Entree uitsluitend voor personen van 18 jaar en ouder.