Folkband Unicorn naar Nieuwe Pekela

NIEUWE PEKELA - NIEUWE PEKELA Zondag 18 november 2018 geeft Unicorn een concert in het Albatrosgebouw(voormalig doopsgezinde kerkje) te Nieuwe Pekela.

Unicorn is een bekende naam in de folk wereld en behoort tot de top aan wat Nederland aan semi professionele folk muziek te bieden heeft. Unicorn weet als geen ander het publiek tot aan de laatste minuut te boeien, te enthousiasmeren , maar ook te ontroeren. Hoe vaak maak je mee dat publiek van pure ontroering de tranen vrijelijk laten vloeien, om vervolgens weer enthousiast mee te klappen op de maat van een wervelende Ierse muziek is het dus feest.

Bij Unicorn is het meer regel dan uitzondering; dan doe je het dus goed, want muziek is emotie Gelachen wordt er ook om de humoristische aankondigingen van de nummers. Kortom, een prachtige mix van emoties.

De prachtige vertolkingen van onder andere Ierse ballades en de kunstig gemaakte muzikale arrangementen zijn dan ook het paradepaardje van de band en houden een optreden interessant tot aan de laatste noot. De band heeft een zeer volwassen eigen geluid , waarin de top-muzikanten van Unicorn (waaronder 4 conservatorium geschoolde muzikanten) elkaar muzikaal aanvullen maar ook de vrijheid laten, waar nodig soleren en zodoende een perfecte opbouw in het nummer bewerkstelligen. Een genot om naar te luisteren. Unicorn treedt standaard in een vierpersoonsformatie op.

Het concert begint om11.00 uur (foyer open 10.00 uur). Kosten € 10,= inclusief een kopje koffie/thee en iets lekkers.