Veendam en Pekela op de beurs

VEENDAM - Op dinsdag 6 en woensdag 7 november 2018 vonden de Promotiedagen voor het Bedrijfsleven Noord-Nederland weer plaats in Martiniplaza in Groningen. Ook dit jaar met het plein Veendam/Pekela. Het plein kreeg een nieuwe prominente plaats direct na de hoofdingang.

Het plein werd dinsdagmiddag geopend door wethouder Henk Jan Schmaal en wethouder Hennie Hemmes. De wethouders openden het plein bij de iPad tafel - een interactieve maptable - waarbij ze recente ontwikkelingen laten zien van beide gemeenten.

Het gezamenlijke gemeenteplein is één van de vaste ontmoetingspunten op het grootste ondernemersevenement van het Noorden. De uitstraling van de stand kreeg eveneens een make-over, maar natuurlijk staat het gezellige terras opnieuw centraal. Eén van de deelnemende Veendammer bedrijven is Reisiger Glas-en Schilderwerken, imiddels voor de 27ste keer op de beurs.

Een belangrijk onderdeel van de Promotiedagen voor het Bedrijfsleven Noord Nederland is netwerken en kennismaken met ondernemers uit Noord-Nederland.

De beurs is beide dagen geopend van 12.00 tot 22.00 uur.