Kerst & Ballet event in vanBeresteyn

VEENDAM Op 23 decembr is er een Kerst & Ballet event met de film The Nutcracker in Filmhuis vanBeresteyn.

Walt Disney Studio’s opent het kerstseizoen in de bioscopen met The Nutcracker and the Four Realms. Een beetje aan de vroege kant misschien, maar nu de dagen weer donker en koud worden ook geen overbodige luxe. Een zoet prinsessensprookje en een bijpassend warme familieboodschap.

De Notenkraker gaat over een jong meisje genaamd Clara, die van haar peetvader op Kerstavond een pop in de vorm van een notenkraker krijgt. Als het meisje later op de avond klokslag twaalf uur gaat kijken naar de pop, komt ze terecht in een magische wereld waarin een oorlog woedt tussen peperkoeksoldaten en een leger muizen.

Onze gasten worden in kerstsfeer ontvangen en worden getrakteerd op een drankje en wat lekkers in de pauze. Daarnaast is er een live balletoptreden in de foyer door leerlingen van de Muziek-, Dans en Theaterschool. De leerlingen dansen een stukken uit het ballet van de Notenkraker.

De film is 12+. Kinderen jonger dan 12 mogen onder begeleiding van een volwassene naar binnen. De kaartverkoop is inmiddels gestart en de aanvang is om 14.00 uur