Dinet is goud waard voor het softbal

VEENDAM - Voor de derde keer op rij heeft Dinet Oosting de softbal award voor meest waardevolle speelster van Nederland ontvangen. Daarnaast won ze eveneens de award voor de meest gestolen honken. Een uitzonderlijke prestatie van de in Veendam geboren softbalster. Tijdens een presentatie over haar verblijf en WK in Japan in hotel Parkzicht vertelde ze over haar softbaljaar 2018. Een zeer interessant verhaal die de toehoorders van de eerste tot de laatste minuut boeiden.

Keiharde trianing

De keiharde trainingen in Japan op haar stage, de spanningen op het WK aldaar. Het was voor de luisteraars een geweldig verhaal. Ook de toekomst werd niet vergeten. In 2019 staat het Olympisch kwalificatie toernooi te wachten. Slechts één land van het Europese en Afrikaanse continet mag meedoen aan de Olympische spelen in Tokyo 2020.

Succes

Als afsluiting van het seizoen was er dan toch nog het beoogde succes van haar club Olympia Haarlem. Ze werd voor de tweede keer Nederlands Softbal kampioen. Daarmee leek de presentatie afgelopen. Echter, tijdens deze presentatie werd dat zij naast de award voor de meest gestolen honken ook de MVP van het Nederlandse softbal was geworden.