Handballers Aeolus terug met damesteam

VEENDAM - Handbalvereniging Aeolus heeft na 4 jaar afwezigheid onlangs weer een dames weekendteam opgericht. Vorig jaar hebben Jan Hiemstra en Eddy van der Laan de schouders er onder gezet, om samen te werken.

Door hun enthousiasme, positieve instelling zijn diverse dames benaderd waaronder 4 dames die bij H.V Unitas speelden en vroeger als jeugd speelsters bij H.V Aeolus hebben gespeeld. Deze dames zagen een terugkeer naar hun oude club wel zitten, zo is er ook een keepster gevonden die jaren bij Jahn 2 heeft gespeeld. Daarnaast is er vanuit eigen jeugd ook aanvulling gekomen en er zijn nieuwe damesleden bij gekomen. In totaal telt het team veertien dames die enthousiast en fanatiek aan de competitie zijn begonnen.

Dit blijkt ook wel in de stand van de competitie, 4 wedstrijden gespeeld en ongeslagen aan kop met acht punten in poule NO-Noord Dames 1 Z.

De wedstrijdkleding plus de trainingspakken zijn gesponsord door Primera Hiemstra Veendam Inloopjasjes door uitzendbureau FID Emmen, Sporttassen door Jan Zuidema Wildervank Tevens zijn er 2 Cosponsors - Sportplein Indoorcentrum Veendam, en BPC Wapeningstaal Groningen.