Prijsuitreiking fotowedstrijd gemeentegids Veendam

VEENDAM - „Ik zag het plaatje en moest gelijk op de knop drukken”. Dat zei de eerste prijswinnaar Karin Nieuwland van de fotowedstrijd van de gemeente Veendam.

Wethouder Jaap Velema reikte namens de jury de prijzen uit aan de drie winnaars van de fotowedstrijd voor de gemeentegids 2019. Tweede prijswinnaar is geworden Gert Sanders met zijn inzending van het Bocht Oosterdiep in Veendam, het Aquaplein in winterse sferen ingezonden door Jans Meijer was goed voor een derde plek.

Voor de gemeentegids van 2019 werd voor de derde keer een fotowedstrijd georganiseerd waar inwoners van Veendam aan mee konden doen. De drie winnende foto’s krijgen een plek in de gemeentegids en ontvangen een waardebon. Alle 42 ingestuurde foto’s zijn beoordeeld door een jury bestaande uit wethouder Jaap Velema en Veendammers van het Jaar Hans Deuze, Rene Otterloo en Dirk-Jan Brouwer. Wethouder Jaap Velema: „De thema’s van de foto’s waren dit jaar heel verschillend. Het was voor ons als jury dan ook niet eenvoudig om de drie mooiste foto’s te kiezen. De winnende foto’s laten alle drie een mooi en bijzonder stukje Veendam zien.”