Drie weekenden Christmas Fair bij Foltz in Meeden

MEEDEN - De Christmas Fair Saints & Angels bij Tuingoed Foltz staat weer weer op de planning. De boerderij van Tuingoed Foltz ademt in Meeden drie weekenden, te weten 24/25 november, 1/2 december en 8/9 december een oorspronkelijke kerstsfeer; Frans-landelijk met een accent op oud en doorleefd.

Daarbinnen is de variatie groot. Van engelen tot heiligenbeelden, van fonkelende kroonluchters tot sfeervolle kandelaars, van glaswerk tot prachtige serviezen. Met daarbij originele groene materialen, als pepperberries, Kaaps groen, kleurrijke vruchten en dadeltakken en een keur aan culinaire verrassingen.

Wisselende standhouders, waaronder dit jaar veel nieuwe, presenteren onder meer schapenvachten en buitenkleding, exclusieve sieraden, woonaccessoires, beelden, schilderijen, jams en chutneys, taarten, wijnen, bonbons, sterren uit verre oorden en tal van andere originele cadeau-artikelen en sfeermakers.

Iedere dag worden demonstraties gegeven in het maken van exclusieve kransen, guirlandes en tafelversieringen. Bij de takkenkraam kunnen bezoekers kiezen uit een unieke collectie losse groene materialen, kleurrijke vruchten en geurige kruiden.

Bij binnenkomst wordt iedere bezoeker als gast ontvangen met een glas kruidige appeldrank. Opwarmen kan bij brandende vuurkorven, waar je onder begeleiding zelf stokbrood kunt bakken. Ook erg leuk voor kinderen. Meer lekkernijen zijn te vinden in de oude koestal en verspreid over het terrein.

Op alle dagen van de fair kunnen bezoekers om 14.00 uur meedoen aan een Winterwandeling langs verrassende plekken van het 4 hectare grote landgoed, dat er ook ’s winters sprookjesachtig uitziet.

Ieder weekend komen verschillende verrassingsgasten voorbij, van muzikanten tot verhalenvertellers, van dichters tot portretschilders. Kijk voor actuele informatie op www.tuingoedfoltz.nl.

Openingstijden van de fair van 10.00–17.00 uur. Toegang tot de fair is gratis.