Shop het kerstgevoel bij De Klimroos

SAPPEMEER - Kerstliefhebbers kunnen van 6 tot en met 21 december hun hart ophalen bij kwekerij De Klimroos in Sappemeer.

Op maandag tot en met vrijdag staat tussen 9.00 tot 16.00 uur alles in het teken van de feestdagen. De donkere dagen van december worden sfeervol verlicht en de Klimroos is de plaats bij uitstek om een kerstboom en andere feestelijke, handgemaakte inkopen te doen.

De Klimroos is een werkplaats voor mensen met een verstandelijke of psychische beperking. Tijdens deze verkoopdagen in december kunnen de bezoekers cliënten en medewerkers op een ongedwongen manier leren kennen.

De cliënten zijn al weken enthousiast bezig met de voorbereidingen: het maken van houten bloembakken, aangeklede houtschijfjes in kerstsfeer en alternatieve kerstbomen en bloemstukjes, kaars- en mosdecoraties, tafelkransen en guirlandes. Daarnaast is er een kerstbomenverkoop en voor de vogels zijn boomstammetjes met zoutloos vet, pindakransen, vetbollen, gevulde kokosnoten en dennenappels met vet en vogelzaden verkrijgbaar. Cadeaus, die bijzonder zijn om te geven en te krijgen.

Extra gezellige openingsdag

Op zaterdag 8 december is van 10.00 tot 16.00 uur een extra openingsdag voor een kerstmarkt met verschillende kraampjes, in samenwerking met het Brandweermuseum in Sappemeer. „U kunt dan genieten van een glas warme appelsap met geurige kruiden, zelfgemaakte kniepertjes, snert en een broodje hamburger. Banketstaven, koekjes en cakes afkomstig van de bakkerij van Cosis zijn te koop bij één van de kraampjes. Buiten brandt hout in een vuurkorf voor gezellige familie-avondjes bij de open haard en voor de vuurkorf in uw tuin. Het hout is gezaagd en gekloofd te koop en wordt in de regio per kuub bij u thuis bezorgd. Op locatie zijn ook kleinere zakken hout en aanmaakblokjes verkrijgbaar.”

De toegang en parkeren bij De Klimroos zijn gratis.