Inschrijving Vrijwilligersprijzen Veendam wordt week verlengd

VEENDAM - Organisaties krijgen een week extra de tijd om zich in te schrijven voor de Lokale complimenten, de vrijwilligersprijzen van de Rabobank.

De uiterlijke datum waarop het inschrijfformulier ingeleverd moet zijn is zondag 10 december 2018.

Schrijf uw vereniging of stichting in en ding mee naar één van de vier Complimenten. En maak kans op een financiële ondersteuning van €250, €500, €750 of €1.250. Het 'Compliment voor lokale helden' is een vrijwilligersprijs voor het meest in het oog springende en inspirerende vrijwilligersproject en/of -organisatie binnen de gemeente Veendam.

De vele vrijwilligers, de lokale helden, die dagelijks in de weer zijn in de gemeente Veendam verdienen een groot compliment. Zonder hen zou Veendam veel minder leefbaar zijn. Vrijwillige inzet verdient ondersteuning, erkenning en complimenten! Daarom organiseert welzijnsinstellingCompaen samen met de gemeente en de Rabobank, jaarlijks een feestelijke lunchbijeenkomst 'Vrijwilligers bedankt!'. Tijdens 'Vrijwilligers bedankt!' worden ook de Complimenten uitgereikt.

De uitreiking van de vrijwilligersprijzen en de vrijwilligerslunch is op zaterdag 19 januari 2019 in Brouwhotel Parkzicht. De gratis toegangskaarten kunnen op maandag 14 januari vanaf 8.30 uur gehaald worden bij Compaen, Jan Salwaplein 3 in Veendam. Dit zolang de voorraad strekt. Er kan niet gereserveerd worden.

Er is bij een eerdere mailing een verkeerde postcode en woonplaats vermeld op het inschrijfformulier. Aangeraden wordt als u zich per post al heeft aangemeld, even te checken of het formulier ook is aangekomen. Neem daarover even contact op met Bijka Scholtens van Compaen, 06-36515521 of per email bscholtens@compaenveendam.nl