Sinterklaas in Wildervank aangekomen

WILDERVANK - Sinterklaas en zijn Pieten zijn zaterdagmiddag in Wildervank goed aangekomen. Met de pakjesboot kwam Sinterklaas inclusief strooigoed uit de richting van Bareveld om vervolgens aan te meren aan de Postkade in Wildervank. Daar ging Sint en zijn Pieten van boord om te voet naar het winkelcentrum te gaan.

Sinterklaas werd welkom geheten door de voorzitter van de Ondernemersvereniging Wildervank. Vervolgens ging men met alle kinderen ouders en grootouders naar de Margaretha Hardenberg Cultuurcentrum, het kinderfeest voort te zetten. De kinderen werden in de Margaretha Hardenberg Cultuurcentrum getrakteerd op frisdrank en bij afloop kregen zij bij de uitgang iets lekkers mee naar huis. Het was weer als vanouds een prachtig kinderfeest.

Het winkelend publiek keek even vreemd op toen men bij de kassapiet de boodschappen moest afrekenen. Dit alles had te maken met het bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten die bij de Jumbo even boodschappen deden. Ook Wijkvereniging Sorghvliet werd bezocht in Dukdalf 2.0 waar voor de kinderen een gezellige middag met allerlei activiteiten werden georganiseerd.