Lezing: verantwoordelijkheid nemen voor jouw leven

NIEUWE PEKELA - André Wierenga geeft maandag 10 december van 19.30-21.30 uur een lezing met het thema Verantwoordelijkheid nemen voor jouw leven.

Deze lezing wordt gegeven in het Centrum voor Bezieling aan de Abraham Westersstraat a2 in Nieuwe Pekela. Wierenga gaat uitleggen waarom het belangrijk is voor ieder mens om de verantwoordelijkheid te nemen. „Als we jong zijn, denken we hier vaak nog niet over na, al verschilt dat ook weer per persoon”, legt Wierenga uit.

„Meestal worden we door het leven meegenomen en leven we bewust of onbewust in een soort roes. Wanneer we voelen dat we iets anders willen, dat we niet gelukkig zijn zoals we nu leven, dat we méér willen in en met ons leven, hier over na gaan denken en mee bezig zijn, dan begint de zoektocht en dan verandert er vrijwel altijd van alles. Maar hoe doet u dat nou precies? En welke gevolgen heeft het als u verantwoordelijkheid gaat nemen? Maar ook: welke beloftes liggen er voor u klaar wanneer u hiermee begint?”

Wierenga nodigt u van harte uit om bij de lezing aanwezig te zijn Informatie en opgave: andre_wierenga@hotmail.com, tel 0597-795034 of 06-12339615.