Waterstaatskerk wordt podium van sfeervolle kerstfair

ANNERVEENSCHEKANAAL - In de Waterstaatskerk in Annerveenschekanaal wordt zondag 16 december een Kerstfair gehouden met een gevarieerd aanbod.

Standhouders met Kerstartikelen, streekproducten, kunst-en hobbyproducten. Vrijwilligers bakken ter plekke – en ook al dagen vooraf - spekkedicken en knieperties. Natuurlijk is er is glühwein en worden andere warme producten ter plekke worden bereid.

De fair in de verwarmde kerk aan de Greveling 117 begint om 11.00 uur. Ook het in de consistorie gevestigde restaurant van de Heerencompagnie is deze dag geopend.

De Waterstaatskerk is gebouwd in 1835 en is daarmee een Rijksmonument. Sinds 2013 is het in particuliere handen en is er een restaurant in gevestigd, de Heerencompagnie. In de kerk worden regelmatig culturele activiteiten georganiseerd, zoals optredens, expositie en toneelvoorstellingen.

Meer informatie over de kerk en de Kerstfair kunt u vinden op de site van de stichting Vrienden van de kerk: http://www.kerk-avk.nl en op www.heerencompagnie.nl