Kom alvast in de kerststemming met VKSO

ZANDBERG - Kom alvast in de kerststemming met het VKSO, het orkest van de Veenkoloniën oonder leiding van. dirigent Lubertus Leutscher met dit hartverwarmende kerstconcert vol traditionele Christmas Carols, ontroerende aria’s en prachtige klassieke werken van ongeëvenaarde componisten als Tsjaikovski, Händel, en meer!

Het concert vindt plaats op 16 december (15.00 uur) in de Sint Josephkerk in Zandberg. Om dit kerstconcert nog uitzonderlijker te maken staan er songs uit de musical The Holy Night en filmmuziek als Dances with Wolves en Forrest Gump op het programma. Naast het VKSO concertkoor zullen meerdere koren aantreden: Lumen Novum, Chaverim, Sometimes, Cantus Iuventiskoor en het Antoniuskoor o.l.v. Klaas Withaar.

Mezzosopraan Hanneke Tichelaar zal haar opwachting maken om dit bijzondere kerstconcert vocaal te completeren.

Ook u wordt in de gelegenheid gesteld om mee te zingen met het fameuze O Come All Ye Faithful - beter bekend als: Komt allen tezamen -, begeleid door het VKSO, o.l.v. dirigent Lubertus Leutscher èn alle koren. Komt allen tezamen en onderga deze intens warme muzikale sfeer in aanloop naar wellicht één van de mooiste momenten van het jaar: Kerstmis! Bovendien wordt u een heerlijk kopje koffie, thee of glühwein aangeboden!