Kerstconcert van d’Anner Zangoelen

Annerveenschekanaal - Op zaterdag 15 december is er weer een Kerstconcert van d’Anner Zangoelen in de Heerencompagnie in Annerveenschekanaal. Er worden door het gemengd koor uit Annen weer verscheidene kerstliederen gezongen in verschillende talen, van klassiek tot modern.

De liederen worden veelal meerstemmig ten gehore gebracht en dit alles weer onder leiding van dirigent Barend Schipper, met muzikale begeleiding van Johan Kleine op de accordeon. Dit jaar wordt het concert gegeven in samenwerking met het shantykoor Rolde. De mannen worden ook begeleid door accordeon en staan onder leiding van dirigent Hilda van Wattum. Beide koren zullen zowel voor als na de pauze ca. 30 minuten voor u optreden.

Het concert begint om 19.30 uur, de zaal gaat om 19.00 uur open. De kaarten kosten 6 euro per persoon. Dit is inclusief een kop koffie of thee bij binnenkomst.

Kaarten zijn te reserveren via email: dannerzangoelen@gmail.com of telefonisch: 0592-580580 (Ina van der Zee) of 0592-273820 (Aly Koops). Ook zijn er kaarten te verkrijgen aan de zaal.

Heerencompagnie, Greveling 117-119 Annerveenschekanaal. Voor meer informatie zie www.heerencompagnie.nl