Spaans drama Todos Lo Saben in Filmhuis

VEENDAM - Penélope Cruz speelt samen met haar echtgenoot Javier Bardem in het Spaanse drama Todos Lo Saben

Op maandagavond 17 december vertoont het Filmhuis in Veendam deze film. Deze psychologische thriller van Asghar Farhadi was de openingsfilm op het filmfestival in Cannes.

Vanuit Argentinië komen Laura (Penélope Cruze) en haar twee kinderen, Irene en Diego, naar Laura's oude geboortedorp in Spanje voor de trouwerij van haar jongste zus Ana. Wat voor moeder Laura begint als een gezellig weerzien met familie en dorpsvrienden en haar oude liefde Paco (Javier Bardem), mondt al gauw uit in de grootste nachtmerrie van iedere ouder.

Wanneer tijdens de bruiloft plotseling de stroom uitvalt, blijkt haar zestienjarige dochter spoorloos verdwenen. Niet veel later komen de eerste sms'jes binnen. Een flinke smak losgeld in ruil voor het meisje, en als de politie wordt ingeschakeld zal ze haar dochter nooit meer zien. In hun zoektocht naar antwoorden komen lang verborgen familiegeheimen boven drijven..

Een boeiend acteursdrama over liefde, bedrog en vertrouwensbanden. De film draait 17 december om 20.00 uur in Filmhuis vanBeresteyn.