Statenlid Johan Ten Hoove (50PLUS): "Welzijn is niet gebonden aan leeftijd"

Johan ten Hoove is fractievoorzitter van 50PLUs in Provinciale Staten. Hij vertelt waarom hij het belangrijk vindt om zich in te zetten voor de provincie Groningen.

"Ik ben een groot tegenstander van leeftijdsdiscriminatie. Het welzijn van mensen is in mijn ogen niet gebonden aan leeftijd. Als Statenlid voor 50PLUS maak ik mij dan ook hard voor jong en oud in onze mooie provincie. Laaggeletterdheid verminderen is een van de onderwerpen waar ik mij als volksvertegenwoordiger voor inzet en zal blijven inzetten. Zou het niet mooi zijn als iedereen een stripboek lachend kan lezen en niet alleen de plaatjes hoeft te bekijken? Daar willen we naartoe. Geen laaggeletterdheid meer in Groningen."

Fietspaden

"Ook maak ik mij hard voor goede fietspaden in onze provincie. Fietspaden waar jong en oud gebruik van maken en die voldoen aan de behoeften van iedereen. Ik ben er trots op dat, mede dankzij 50PLUS, er nu toiletten te vinden zijn langs de fietspaden in onze provincie. Samen met mijn fractie hoop ik Groningen een stukje leefbaarder te maken en wil ik knokken voor wat kwetsbaar is zodat iedereen weer met plezier kan blijven wonen in deze prachtige provincie."

Meer weten?

Meer weten over Johan ten Hoove? Bekijk het filmpje op YouTube. https://www.youtube.com/watch?v=RDS3dlpGfXY&t=6s.

Voor meer informatie, ga naar www.provinciegroningen.nl.

Alle bekendmakingen zijn ook te lezen via: www.officielebekendmakingen.nl.