Gemeentebelangen Aa en Hunze maakt kandidatenlijst bekend. Wethouder Henk Heijerman uit Gasselte is wederom lijsttrekker

Tijdens de (digitale) buitengewone algemene ledenvergadering van Gemeentebelangen Aa en Hunze zijn het verkiezingsprogramma 2022-2026 en de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 definitief vastgesteld.

Zo blijft de partij zich de komende vier jaar onder meer inzetten op leefbaarheid, (verkeers)veiligheid, economische groei, kwalitatief goed onderwijs, sport en beweging, duurzaamheid, woonkwaliteit, toerisme en eigen kunst en cultuur.

De kandidatenlijst van Gemeentebelangen Aa en Hunze bestaat uit 23 enthousiaste kandidaten. Naast bekende gezichten ook een aantal nieuwe, die de afgelopen periode al ervaring hebben opgedaan in de schaduwfractie van de partij.

Lijsttrekker van Gemeentebelangen is wederom huidig wethouder Henk Heijerman. Op de plaatsen twee tot en met vijf staan respectievelijk Bertus Reinders uit Grolloo, Rabbe Vedder uit Annen, Greet Oosterhuis uit Gieten en Piet Wolters uit Gasselternijveen.

Zowel het verkiezingsprogramma als de kandidatenlijst is te vinden op www.gbaaenhunze.nl