Statenlid Pascal Roemers: gelijke kansen voor iedereen

"Het gezin waarin ik ben opgegroeid heeft mij laten zien dat iedereen gelijke kansen verdient," vertelt Pascal Roemers.

"Ongeacht waar je vandaan komt. Iedereen moet de kans krijgen zijn talenten te ontwikkelen. Als Statenlid van de PvdA maak ik mij daar hard voor."

Goed onderwijs

"Toen ik nog thuis woonde hadden we het niet heel breed en daar waren we altijd heel duidelijk over. Dus wij wisten precies wat wel en niet kon. Waarom wij geen auto hadden en de buren misschien wel. Door de Nederlandse sociale voorzieningen heb ik mij kunnen ontwikkelen, heb ik kunnen studeren en ben ik geworden wie ik ben. En dat gun ik iedereen in de provincie Groningen. Iedereen heeft recht op goed onderwijs. Als volksvertegenwoordiger zet ik mij dan ook in voor het bevorderen van werkgelegenheid en een goede match tussen werk en onderwijs."

Gezonde woningmarkt

"Ook maak ik mij hard voor een betaalbare woningmarkt. We moeten blijven bouwen om te zorgen dat vraag en aanbod weer beter op elkaar zijn afgestemd. Kortom een gezonde woningmarkt. Daar hebben we jouw hulp bij nodig als inwoner. Wat is belangrijk, wat voor type woningen moeten we bouwen en waar? Dat betekent ook oog hebben voor je leefomgeving. Als volksvertegenwoordiger wil ik opkomen voor jouw wensen zodat we samen zorgen voor een leefbare provincie waar het goed wonen, leven en recreëren is. Kortom kop d’r veur!"

Voor meer informatie over de provincie Groningen, ga naar: www.provinciegroningen.nl.

Alle bekendmakingen zijn ook te lezen via: www.officielebekendmakingen.nl.