Duovorm nieuwe hoofdsponsor HS’88

Er is een 3-jarig hoofdsponsor contract getekend tussen Duovorm en HS’88.

Het contract werd getekend in het bedrijfspand van Duovorm aan de Lloydsweg 12a in Veendam. Het contract werd ondertekend door Directeur/oprichter Ferniand Vos en Directeur/oprichter Niels Ettema namens Duovorm en voorzitter Bernd Zinger namens HS’88, Verder was aanwezig voorzitter PR-commissie HS’88 Henk Klatter.

Ferniand was al jaren betrokken bij HS’88 omdat zijn zoon bij HS’88 voetbalt. Dat was één van de redenen om hun naam te verbinden aan HS’88. Verder is het voor Duovorm van belang dat het beleid van HS’88 naast prestatie, het sportieve karakter en het sociale klimaat wordt nagestreefd. HS’88 zal dan ook een club moeten uitstralen die midden in de samenleving acteert.

Duovorm is een jong en energiek bedrijf die zich begeeft in de wereld van meubelbeslag zoals: scharnieren, klepbeslag, ladegeleiders, kastinrichting, meubelgrepen, interieurbeslag en scheepsbeslag. Waarbij service, goede ideeën en onafhankelijk advies een belangrijke pijler is van de bedrijfsvoering. Duovorm heeft een zeer professionele webwinkel waar je 24x7 terecht kunt. Het bedrijf is voor de professional en particulier. Iedereen kan bij Duovorm terecht voor de finishing touch. Het bedrijf telt inmiddels 45 medewerkers die u professioneel kunnen bijstaan en van een goed advies kunnen voorzien.

HS’88 en Duovorm zijn ingenomen met deze samenwerking. HS’88 zal zich inzetten voor het bedrijf in alle vormen van reclame die in haar vermogen licht, zoals: reclameborden, reclame op het grote scherm, op de website en andere socialmedia. Ook zal Duovorm te zien zijn in de pers bij onder andere de wedstrijd aankondigingen. Verder is mond op mond reclame een belangrijk item.