Voetbaltijdschrift Panenka Magazine van Tom Bodde uit Slochteren gaat partnerschap aan met supportersplatform In de Hekken

Het voetbaltijdschrift Panenka Magazine van Tom Bodde uit Slochteren is een partnerschap aangegaan met het multimediale supportersplatform In de Hekken.

De samenwerking bestaat uit redactionele uitwisseling en promotionele samenwerking. Ook op het gebied van de sociale media zullen de banden worden versterkt. Volgers van In de Hekken kunnen binnenkort bovendien Panenka Magazine bestellen in hun webshop.

Voetbalcultuurtijdschrift Panenka Magazine

Panenka Magazine is een voetbalcultuurtijdschrift, dat ieder kwartaal verschijnt in Nederland en België. Panenka draait volgens hoofdredacteur Tom Bodde ‘om de pure liefde voor de belangrijkste bijzaak ter wereld: van amateur tot prof, en van supporter tot groundhopper en verzamelaar’.

‘Wij zijn altijd op zoek naar het authentieke voetbalerfgoed van Europa en de sociaal-maatschappelijk betekenis ervan. We nemen de lezers (ook letterlijk) mee op onze avonturen.’

Panenka Magazine heeft naast de papieren uitgave een online-community met meer dan 100.000 volgers.

Voetbal- en supporterscultuur

In de Hekken geldt als toonaangevende website (meer dan 1,5 miljoen bezoeken per jaar) op het gebied van voetbal- en supporterscultuur in Nederland en België.