Geef je op voor 'Wat de gek ervoor geeft'

In 'Wat de gek ervoor geeft' gaan we op zoek naar het verhaal achter bijzondere items. Zo leerden we de schrootkoning van Hoogezand kennen, bekeken we van dichtbij de afgeschreven 'winterauto' die nu dienst doet als herkenningspunt in Borgercompagnie en gaven we de ijsbeer van Westerbroek een aai. Om deze leuke rubriek te blijven maken, kunnen we wel wat hulp gebruiken!

Die interessante spullen elke week weer vinden, is soms namelijk een hele uitdaging. We rijden rondjes in en om Veendam en Hoogezand-Sappemeer, in de hoop dat ons onderweg het een en ander in het oog springt. Maar op die manier zien we natuurlijk niet alle eigenaardige verzamelstukken achter de voordeur, terwijl die daar absoluut te vinden zijn!
 
En echt: spectaculair hoeft het niet te zijn. Want :'van kringloopschatten tot zelfgemaakte pronkstukken, afdankertjes en erfenissen: alles heeft een prijs maar ook zeker een geschiedenis!' Dus weet je dat je buren in Veendam Afrikaanse slakken in huis hebben, je oom uit Hoogezand verkeersborden verzamelt of woon je zelf in deze regio en heb je misschien van blikjes bier een bankstel gemaakt?
 
Laat het ons weten! Door onder de Facebookpost te reageren of te mailen naar hskrant@ndcmediagroep.nl en veendammer@ndcmediagroep.nl

Gerelateerd nieuws