vanBeresteyn gaat gedeeltelijk op slot

VEENDAM De gedeeltelijke lockdown heeft gevolgen voor de activiteiten in vanBeresteyn. Films en theatervoorstellingen tot en met 14 november zijn afgelast.

De voorstellingen van de Muziek, Dans en Theaterschool gaan door met 30 personen in de zaal. Kijk voor het programma en meer informatie op vanberesteyn.nl of op mdtveendam.nl.

De bibliotheek is een zogenaamde doorstroomlocatie en blijft open, evenals het Veenkoloniaal Museum. Op zondag gaat het museum dicht. De Rabobank blijft ook open al gelden hier gewijzigde openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 12.30 uur. De kassa in de foyer is vooralsnog open, actuele openingstijden vindt u op de website van vanBeresteyn.

Grand Café vanBeresteyn is sinds woensdagavond 14 oktober gesloten. Vanaf maandag 19 oktober zijn er afhaalmaaltijden verkrijgbaar tussen 16.00 uur en 20.00 uur. Van diverse verrassende stamppotten tot maaltijdsalades.

VanBeresteyn vraagt u bij binnenkomst een mondkapje te dragen en uw handen te ontsmetten om uw bezoek voor u en uw medebezoekers zo veilig mogelijk te houden.