Gevels renoveren? Ontdek de voordelen van kunststof gevelbekleding

Aangeboden door: danenbergshop.nl

Bent u de trotse eigenaar van een eigen woning en bent u een echte doe-het-zelver die zijn handen niet omdraait voor de grotere klussen? En vertoeft u graag in de buitenlucht? Dan inspireren wij u met een klus die de buitenzijde van uw woning aanzienlijk zal verfraaien. Door de gevel van het huis op te knappen en te voorzien van nieuwe bekleding, zorgt u voor een onvergetelijke eerste indruk.

Tegelijkertijd beschermt u de muren tegen de weersinvloeden, zoals de wind, de felle zon en optrekkend vocht. In dit artikel zoomen we in op de voordelen van kunststof gevelbekleding. Met deze onderhoudsarme en duurzame panelen wordt het renoveren van de gevel een fluitje van een cent.

Minimaal onderhoud

Wilt u een totaal ander gevelbeeld voor uw woning creëren? Of is de bestaande houten gevelbekleding toe aan vervanging, maar wilt u het karakter van het huis behouden? Dan biedt kunststof gevelbekleding een uitstekend alternatief voor hout. Gevelbekleding van hout kan bij achterstallig onderhoud gaan schimmelen, rotten en verkleuren. Na ongeveer vijf jaar moeten de houten panelen weer worden vervangen. Door te kiezen voor kunststof gevelbekleding bespaart u zichzelf zeeën van tijd omdat u die minimaal hoeft te onderhouden. U kunt onbezorgd van de fraaie uitstraling genieten omdat schilderwerk tot de verleden tijd behoort. Terwijl de kunststofpanelen wel de natuurlijke uitstraling van hout hebben.

Duurzaam materiaal

Danenberg Shop is specialist in het produceren en leveren van duurzame bouwmaterialen. In de webshop vindt u kunststof gevelbekleding van diverse merken tegen betaalbare prijzen. Het merk Keralit is hiervan een levendig voorbeeld. De Keralit gevelpanelen zijn onverwoestbaar en verbluffend mooi. Door deze gevelbekleding toe te passen, geeft u het huis een blijvend mooie afwerking. Verlies van glans, afbladderende verflagen en schilderwerk, behoren allemaal tot de verleden tijd. Meer onderhoud dan een sopje op z’n tijd komt er niet bij kijken. Wel geniet u van gevels en dakranden die er altijd goed verzorgd uitzien.

Gerecycled kunststof

Maar Danenberg Shop biedt nog veel meer merken met hoogwaardige kunststof gevelbekleding aan, die niet van hout zijn te onderscheiden. Bijvoorbeeld Gevelit, Novicell, Eurotexx en Unipanel, bieden u deze keuze uit verschillende modellen en tientallen kleuren. Een prettige bijkomstigheid van deze producten is dat ze tevens milieuvriendelijk zijn omdat ze zijn geproduceerd met gerecyclede kunststoffen. Omdat de producten voor honderd procent recyclebaar zijn, draagt u dus ook bij aan circulariteit. Door de hoogwaardige kwaliteit, gaan de duurzame panelen lang mee.