Bij jouw nieuwe auto hoort een passende automattenset

Aangeboden door: mijnautomatten.nl

Als je auto je trots is, ben je er zuinig op. Zeker wanneer je eindelijk die hippe Mini Cooper, Fiat 500 of luxe Lexus hebt aangeschaft. Of hij nu nieuw of gebruikt is, maakt niet uit, jij bent er blij mee. Met enige regelmaat rijd je naar de wasstraat en geef je je bolide een poetsbeurt. Ook het interieur krijgt natuurlijk vaak een reinigingsbeurt.

Wanneer je een auto aanschaft is het design meestal naar wens. Het is immers de auto die je graag wilde. Maar weet je ook dat je een nieuwe auto naar eigen wensen kunt bestellen in de fabriek? Zo krijg je een auto die helemaal op jouw lijf geschreven is. En wat als je een tweedehands auto hebt gekocht? Dan wil je deze misschien ook wel een beetje ‘pimpen’. Begin dan eens bij het vervangen van de automatten. Vaak zijn die toch versleten doordat er jarenlang vocht, steentjes, zand, pekel en ander vuil van buiten naar binnen is meegenomen.

Het belang van pasvormmatten

Een hippe auto zoals een Fiat 500 en Mini Cooper of een luxe wagen als BMW, Volvo, Tesla of Lexus krijgen pas echt uitstraling met een passende automattenset. Het belang van maatwerkautomatten mag niet onderschat worden. Zo hebben Mini Cooper automatten een heel andere pasvorm dan matten voor een Fiat 500. Ook hebben ze vaak verschillende bevestigingspunten. Zowel de bevestigingspunten als de pasvorm kunnen zelfs bij auto’s van hetzelfde model, maar met een ander bouwjaar, afwijken. Met originele automatten zit je dus altijd goed én veiliger in je auto. Ook wordt de originele bekleding in de auto met nieuwe originele automatten weer goed beschermd.

Passende matten dankzij materialen, kleuren en randen

Alleen een set automatjes die goed past, is voor je auto natuurlijk niet voldoende. Je wilt wel matten hebben die qua stijl en uitstraling passen bij jou en je auto. Met kwalitatieve tapijtsoorten zoals Naaldvilt, Premium Classic of Premium Velours kun je weer jaren vooruit. Met Naaldvilt geef je de bekleding van jouw auto een stoere, ruwe uitstraling. Meer klasse voeg je toe met Velours Classic of Velours Premium. Goed om te weten is dat je je automatten kunt laten matchen met je auto. Je hebt hierbij de keuze uit de kleuren zwart, grijs, rood of blauw. De randen zijn ook op meerdere manieren af te werken en in allerlei kleuren verkrijgbaar. Zo geef je in een paar klikken je automatten net dat beetje extra uitstraling.

Snel op maat gemaakt

Gun jouw auto ook eens een nieuwe mattenset. Bij online aanbieder Mijnautomatten.nl bestel je op basis van het bouwjaar of kenteken van jouw auto, een mattenset met een optimale pasvorm en gemaakt naar jouw wensen Dat komt doordat deze aanbieder iedere order op maat verwerkt met een computergestuurde snijmachine. Doorgaans heb je de automattenset al binnen drie dagen in huis en kun je die oude exemplaren eindelijk vervangen.