Kindervoorstelling ‘Je bent zelf je leukste zelf!’

Annerveenschekanaal Jeugdtheater Tikotaria speelt in het kader van de Oktobermaand Kindermaand de voorstelling ‘Je bent zelf je leukste zelf!’.

Een tweetal spelers van Jeugdtheater Tikotaria schreef een nieuw theaterstuk met verhalen en liedjes over de liefde. Met het stuk ‘Je bent zelf je leukste zelf!’ geeft Tikotaria een exclusief voorproefje van het stuk ‘Catwalk’, de 40e voorstelling van het gezelschap. Jeugdtheater Tikotaria zal in april 2021 haar jubileumvoorstelling voor meer dan 400 basisschoolleerlingen uit gemeente Aa en Hunze spelen.

Er was eens een verhaal over pratende dieren, stoffige molens, verwende prinsesjes, een jaloerse reus, een geheimagent met een enorm ego, een koning met een gek stemmetje, betoverende feeën... en nog heel veel meer.

Wendy en Jaap zijn smoorverliefd op elkaar en willen het liefst de hele tijd bij elkaar zijn. Maar verkering krijgen ging niet vanzelf…

Luister naar hun verhalen en liedjes over poezen met laarzen aan, paleizen met honderden lakeien en over hoe anderen soms naar je kunnen kijken.

Ieder verhaal gaat over liefde en hoe je zelf bent, want: 'Je bent zelf je leukste zelf!'

In deze voorstelling vertellen ze je het verhaal van hun verleden en hun thuis. Ze vertellen over hoe ze elkaar hebben ontmoet en hoe ze verkering hebben gekregen.

De voorstelling wordt gespeeld op 3 oktober 2020 in De Heerencompagnie te Annerveenschekanaal. De voorstelling duurt ongeveer drie kwartier en wordt drie keer gespeeld.

10.00 - 10.45 uur

11.30 - 12.15 uur

13.00 - 13.45 uur

De entree is gratis en reserveren kan per telefoon: 0598 853691 of per mail: info@heerencompagnie.nl . Ook aan de deur kunt u reserveren.