De Keepersfabriek gaat weer van start (bij WVV en bij v.v. Wildervank)

De keeperscursussen van De Keepersfabriek gaan weer van start. 's Avonds is er een cursus bij WVV in Winschoten, 's ochtends bij v.v. Wildervank.

Freddy Dijkstra van De Keepersfabriek: "We mogen eindelijk weer starten met de keeperscursussen van de keepersfabriek. Nadat we in het voorjaar de eerste cursus van de voorjaarsgroep waren gestart werden de maatregelen in verband met het coronavirus ingevoerd. Dat betekende dat alles in de voetbalwereld stil kwam te liggen, ook de cursus van de keepersfabriek dus. We hebben dus een hele tijd stilgestaan en staan dan ook te popelen om weer te kunnen starten."

Op vrijdag 28 augustus start de cursus van 18.30 tot 20.00 bij voetbalvereniging WVV in Winschoten en zondag 30 augustus van 9.30 tot 11.00 begint de ochtendcursus bij v.v. Wildervank.

Keepers/keepsters die hun vaardigheden willen verbeteren c.q. uitbreiden kunnen zich nu aanmelden voor de najaarscursus 2020. De cursus bestaat uit 10 lessen van 1,5 uur en elke deelnemer krijgt keepershandschoenen en een shirt.

Meer informatie

Meer informatie op www.dekeepersfabriek.nl.