Anja Kruizinga opent kleinschalige kinderopvang in Veendam

Anja Kruizinga uit Veendam ontving eind juni het certificaat van de opleiding die ze heeft gevolgd om een eigen Thuishuis te kunnen starten. Op maandag 17 augustus opent ze de deuren van haar kleinschalige kinderopvang, die de naam 'Kippetje Tok' heeft meegekregen.

Thuishuis Kippetje Tok  is gevestigd aan de Dr. A. Kuyperstraat 46 in Veendam. Op zaterdag 15 augustus is er van 10.00 tot 14.00 uur een open dag. Belangstellenden kunnen dan een kijkje nemen.

Anja zegt er alle vertrouwen in te hebben 'dat ouders graag kiezen voor kleinschalige, betaalbare kinderopvang met kwaliteit'. De Veendamse heeft jaren in de kraamzorg gewerkt en daarnaast is ze een groot aantal jaren gastouder geweest. Ook heeft ze de Pabo gedaan en gewerkt als leerkracht. 

"Bij Thuishuis Kippetje Tok spelen de kinderen veel buiten. Ze krijgen de ruimte om veel zelf te ontdekken. De kinderen hebben daarbij een vast dagritme, zo staat voorlezen elke dag op het programma en is er  veel aandacht voor allerlei creatieve activiteiten, zoals knutselen, muziek en dans."

In Thuishuis Kippetje Tok worden maximaal 12 kinderen opgevangen.

Meer informatie

Meer informatie op www.kinderopvangkippetjetok.nl.