Flash sluit bijzonder seizoen af met leerzame clinic

VEENDAM Afgelopen donderdag kwam er bij volleybalvereniging Flash een eind aan een bijzonder volleybalseizoen. Half maart werden de trainingen en competities stilgelegd vanwege het coronavirus maar een week of 6 geleden kon er gelukkig weer getraind worden op het zand van Borgerswold.

Ter afsluiting daarvan werd er voor alle jeugdleden een clinic van Team NL Beach Tour gegeven waarmee het seizoen officieel ten einde kwam.

De uit Valthermond afkomstige Christiaan Varenhorst (kwartfinalist op de Olympische Spelen 2016) en de talentvolle Stefan Boermans kwamen naar Veendam, om daar de jeugd van Flash te trakteren op een zeer leerzame en leuke clinic.

Er waren 5 beachvelden opgezet om de grote groep van zo’n 70 kinderen goed te kunnen verdelen.

De lange mannen (Varenhorst is maar liefst 2m12) zetten de jeugd goed aan het werk en deelden allerlei tips en trucs met de jeugdleden zodat zij hun (beach)volleybal skills konden verbeteren.

De clinic werd afgesloten met de verloting van een wedstrijdshirt en uiteraard ging de hele groep met de mannen op de foto. Het einde van een vreemd seizoen.