Speurtocht door Veendam: Kijk eens omhoog!

VEENDAM Voor de zomervakantie heeft het Veenkoloniaal Museum in samenwerking met de Bibliotheek in Veendam een speurtocht gemaakt voor kinderen.

„We hebben foto’s gemaakt van leuke, herkenbare of verrassende versieringen die je bij en op gebouwen tegenkomt”, aldus Miriam Ootjers namens het museum. De foto’s zijn gemaakt aan de Burgemeester de Hoopstraat, het Museumplein, de Verlengde van Beresteynstraat en de Hertenkampstraat. Heb je een versiering gevonden, noteer dan het huisnummer van het pand in het vakje onder de juiste foto. Geen huisnummer gevonden? Noteer dan een ‘nul’.

Alle gevonden nummers moet je in juiste volgorde plaatden en daarmee kraak je de kluiscode. Maak de slagzin af en doe de volledig ingevulde speurtocht voor 1 september 2020 in de bus die staat in de foyer van het vanBeresteyn. Hiermee maken de deelnemers kans op leuke prijzen.

Belangrijk is zelf een pen mee te nemen. Winnaars krijgen in september via mail bericht. Het museum is maandag tot en met zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur.