Drie cadeaus om aan je vriendin te geven

Aangeboden door: The Little Green Bag

Vrouwen zijn niet het meest makkelijk. Al helemaal niet als je ze iets cadeau wilt geven. Je denkt na maar wat vrijwel meteen in je hoofd opkomt is: ze heeft alles al. Dan valt het niet mee om een cadeau te zoeken. Hieronder staan drie opties die je misschien bekend voorkomen. Het verschil is dat de inhoud nét iets anders is dan normaal. Dat betekent dat zij het waarschijnlijk nog niet heeft.

Horloges

Als eerste horloges. Ze draagt elke dag wel een klokje. De kans is groot dat ze die draagt omdat het bij haar outfit hoort. Is het geen goed idee om een mooi, basic en classy horloge te geven die bij elke outfit past die ze draagt? Jij weet vast welke kleren ze draagt. Is ze meer van de spijkerjasjes met jeans? Óf gaat ze voor de blazertjes met pantalon? Daar kan je ok op inspelen. Heb je een stoere vriendin of is ze wat netter? Stem daar je keuze op af. Gewilde merken om naar te zoeken zijn Michael Kors, Tommy Hilfiger of een Guess horloge.

Tassen

Een tweede cadeaumogelijk is een tas. Maar dan is de vraag wat voor een? Vrouwen hebben vaak een tas bij een outfit of bij een specifieke jas of gelegenheid. Stel, ze gaat een dagje naar de stad met vriendinnen. Ze kleedt zich leuk aan en de kans is groot dat ze een grote shoppingtas meeneemt. Een andere optie is wanneer er een avondje is om uit te gaan. Gezellig met vrienden en vriendinnen de stad in. Het is heel onhandig om op zo’n moment een grote tas mee te nemen. Naast dat het onhandig is, is het ook onnodig. Een kleine tas is vaak al voldoende. Denk hier dus ook aan bij het kopen van een tas voor je vriendin. Gaat ze vaak winkelen of is ze meer van het stappen? Doet ze geen van beide? Dan is een kleine tas altijd goed. Populaire merken zijn tassen van Gucci, Furla of een goede Guess tas.

Sieraden

Last but not least: de sieraden. Ze zijn simpelweg goed voor elke gelegenheid en te leveren in elke prijsklasse. Waar is het sieraad voor? Laten we als voorbeeld een ring pakken. Vraag je ten eerste af voor welke gelegenheid het is. Is het voor een trouwerij of gewoon een mooi cadeau voor tussendoor? De kans is aanwezig dat je wat meer geld uitgeeft voor trouwringen dan een ring voor valentijnsdag. Vooral het gevoel dat er met aandacht is gezocht naar een mooi sieraad geeft de meeste vrouwen een prettig gevoel. Dat is het allerbelangrijkste.