Bristol in Veendam gaat weer open

VEENDAM Vandaag heropent schoenen- en kledingzaak Bristol 57 van de 108 filialen in Nederland met aangepaste openingstijden en aangescherpte maatregelen. Zo ook het filiaal in Veendam.

De afgelopen weken zijn de noodzakelijke aanpassingen in de winkels gedaan, waardoor Bristol de veiligheid en gezondheid van klanten en medewerkers bewaakt.

Bristol volgt de maatregelen vanuit de overheid. Zo zijn er extra hygiënemaatregelen doorgevoerd voor medewerkers, worden de richtlijnen bij de ingang van de winkel door een medewerker aan de klant uitgelegd en zijn de paskamers gesloten.

"Door de maatregelen die wij hebben genomen in de filialen, kunnen wij op een verantwoorde manier openblijven voor onze Nederlandse klanten en voor een veilige werkomgeving voor onze medewerkers zorgen. We hebben bewust een selectie gemaakt van filialen die in de periferie en dorpen liggen om te heropenen, zodat we niet stimuleren om naar stadscentra te komen. Overigens vragen wij onze klanten om zoveel mogelijk online te winkelen en alleen naar onze filialen te komen voor noodzakelijke producten,” legt Elise Vanaudenhove, CEO bij Bristol uit.

De openingstijden van de Bristol zijn aangepast: tussen 12.00 en 17.00 uur is de winkel open.