Feestelijke heropening winkelcentrum Sorghvliet

VEENDAM Frits van Eerd, CEO van Jumbo Supermarkten, Harold van der Ploeg, ondernemer Jumbo Veendam en wethouder Henk Jan Schmaal hebben vanochtend gezamenlijk de deuren van het geheel vernieuwde winkelcentrum Sorghvliet geopend. De Jumbo heeft een complete verbouwing ondergaan en uitgebreid met nog eens 300 m2. Ook het openbaar gebied is vernieuwd en uitgebreid naar in totaal 224 parkeerplaatsen.

Zo is er een ruime versafdeling met o.a. verse maaltijden en broodjes. De slagerij is tevens groter geworden. Ook is er meer ruimte toegevoegd voor het vegetarisch assortiment.

Wat verder in het oog springt is de bier-, wijn en slijterij afdeling. Er zit zelfs een bierhuis in, met gekoeld bier, Ook is er een stomerij service toegevoegd en het drogisterij assortiment is uitgebreid. Ook aan het klimaat is er gedacht. Jumbo de Reede is een van de eerste supermarkten die geheel van het gas af is en ruim 300 zonnepanelen heeft. De warmte van de koelmotoren wordt nu gebruikt om de winkel te verwarmen.

De eerste 150 bezoekers worden ontvangen met een mooie bos bloemen. Bovendien ontvangen alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart (geldig tot en met zondag 15 maart).