VEENDAM De tweede editie van de Romein Beachvolleybal toernooi vindt plaats op 19 en 20 juni.

Op het strand van recreatiegebied Borgerswold zullen 8 tot 10 speelvelden komen te liggen. Alle deelnemende teams spelen zowel op vrijdag 19 als zaterdag 20 juni hun wedstrijden.

Het toernooi kent de volgende categorieën, heren competitie, heren recreatief, dames competitie, dames recreatief en mix 2 Heren/2 Dames. Er wordt gespeeld volgens de officiële NEVOBO Beachvolleybal regels. Ieder team dient een scheidsrechter en een teller te leveren tijdens het toernooi.

De organisatie is net als vorig jaar in handen van Stichting Sport- en Evenementenhallen Veendam in samenwerking met volleybalvereniging Flash Veendam. Vanaf 1 maart is het mogelijk om jouw team in te schrijven: www.indoorcentrumveendam.nl Houdt bij het inschrijven rekening met het feit dat de recreatie categorieën verschillen van de competitieve categorieën.

Rond de klok van 19:00 uur zullen de eerste wedstrijden op vrijdag van start gaan. Ieder team speelt 2 of 3 wedstrijden deze avond. Aansluitend is er een Beach Party. In de feesttent zullen twee live acts te zien zijn: ‘De Lievelings DJ’s van je Zusje’ en DJ Peter Mans. „Kortom, een gezellige afsluiter van de eerste speeldag samen met alle deelnemers en toeschouwers!”, aldus de organisatie.

De tweede speeldag begint om 10:00 uur, naar verluid zal de prijsuitreiking tussen 19:00-20:00 uur in de feesttent worden gehouden. Dan volgt opnieuw een Beach Party voor alle deelnemers, toeschouwers en overig publiek. Capital Candy, Lampegastuh en opnieuw DJ Peter Mans zorgen voor muziek.

Aanmelden voor het toernooi is mogelijk via www.indoorcentrumveendam.nl