Benefietbingo voor Chantal: nog ruim 18.000 nodig voor haar levensreddende operatie

VEENDAM Er wordt een benefietbingo gehouden voor de stichting Chantal wil Leven. Er is nog ruim 18.000 euro nodig om de operatie plus de reis te bekostigen die de 34-jarige inwoonster van Veendam nodig heeft om in leven te blijven.

De bingo vindt plaats in vanBeresteyn op 6 maart. Vele ondernemers hebben besloten te helpen door cadeaubonnen of producten beschikbaar te stellen. Deelnemers maken hierdoor kans op heel mooie prijzen. De inleg bedraagt tien euro, hiervoor worden zes rondes gespeeld. Voor 2,50 kun je meedoen aan twee superrondes. Ook is er nog lootjesverkoop.

Ondertussen gaat de toestand van Chantal flink achteruit. Doordat ze veel aan het overgeven is raakte ze al uitgedroogd en dat kan zomaar opnieuw gebeuren. Haar operatiedatum in het Spaanse Barcelona is geprikt: deze moet 31 maart plaatsvinden. De artsen gaan haar nek vastzetten op haar romp zodat ze in een rolstoel kan zitten en hiermee weer flink wat kwaliteit van leven terugkrijgt. Momenteel ligt ze in een donkere geluidsarme kamer en kan ze zich vrijwel niet bewegen. Als er geen ingreep plaatsvindt, overleeft Chantal dit niet.

De datum staat vast maar er is dus nog een flink bedrag nodig: ruim 18.000 euro. De volledige opbrengst van de bingo-avond gaat naar de stichting.

Opgeven voor de bingo moet wel. Vol is vol. Dit kan via: https://chantalwilleven.nl/product/bingo-beresteijn-veendam-6-maart-2020/