Trainingskamp van FC Groningen strijkt komende zomer neer in Wildervank

WILDERVANK FC Groningen organiseert in de zomermaanden van 2020 alweer de elfde editie van het FC Groningen Voetbalkamp. Er staan wederom vier verschillende voetbalweken in de zomervakantie op het programma op diverse locaties in de regio. Zo ook op de velden van v.v. Wildervank.

Vier dagen lang trainen als een prof op één van de drie mooie locaties.

„Dit jaar organiseren we het FC Groningen Voetbalkamp twee weken op ons eigen complex op Sportpark Corpus den Hoorn, waar je kan trainen tussen de profs en gebruik kan maken van de faciliteiten in het TopSportZorgCentrum. Daarnaast is er een nieuwe locatie! Bij v.v. Roden zullen we trainen in de Drenthe bossen die voor de nodige verkoeling zullen zorgen en ten slotte vindt er één week plaats bij v.v. Wildervank, een mooie locatie, midden in de provincie met splinternieuwe velden en een prachtig complex!”, aldus de organisatie.

Het FC Groningen Voetbalkamp is voor iedereen tussen de 6 en 14 jaar. Elke dag wordt er getraind op een nieuw trainingsthema. Een deel van de eerste selectie komt op bezoek en deelnemers ontvangen o.a. een origineel FC Groningen Puma Voetbalkamp tenue. Daarnaast wordt elke dag een gezonde sportlunch verzorgd en worden er extra activiteiten gedaan, zoals de StadionTour. „Kortom, vier dagen lang vol met voetbal en FC Groningen, de mooiste week van je zomervakantie!”

Aanmelden of meer info: https://www.fcgroningen.nl/nieuws/meld-je-nu-al-aan-voor-het-fc-groningen-voetbalkamp/2