Creëer een comfortabel kantoor met duurzame designmeubelen

Aangeboden door: DeProjectInrichter.com

Geen bedrijf is hetzelfde en ook iedere kantoorruimte is anders. Waar ze allemaal wel in overeenkomen, is in de behoefte aan een inrichting die praktisch, stijlvol en ergonomisch is. Een aangename werkomgeving voorkomt immers vele lichamelijke en psychische klachten en is goed voor de tevredenheid van uw medewerkers.

In de webshop van De Projectinrichter vindt u onder ruim 250 merken meer dan vijfduizend producten om uw kantoor mooi én duurzaam in te richten, bijvoorbeeld met ergonomische bureaus en dito bureaustoelen die een combinatie zijn van functionaliteit en design.

Strak en ingetogen

Met een zit-sta-bureau hebben uw medewerkers de mogelijkheid om zitten en staan met elkaar af te wisselen. Om hun deze gezonde werkmodus te bieden, mag dit ergonomisch verantwoorde bureau  niet ontbreken. De Projectinrichter heeft een zeer ruime keuze zit-sta-bureaus van hoge kwaliteit. Ze blinken uit in functionaliteit én in design dat uitstekend tot zijn recht komt in welke interieurstijl dan ook. Dat geldt in meerdere mate voor de kantoormeubelen van het merk Voortman, bijvoorbeeld die uit het meubelprogramma Hi Tee dat flexibiliteit biedt voor elke werkplek. Ze sluiten naadloos aan op de inrichting van ieder kantoor door de strakke en ingetogen details. In ieder ontwerp komt ook het thema duurzaamheid ruimschoots aan bod. De werkwijze in de fabriek van Voortman levert hier ook een belangrijke bijdrage aan. Het zorgvuldig omgaan met energie en materiaal behoort tot het DNA van het bedrijf.

Ergonomisch design

Door de werkplekken op uw bedrijf in te richten met goede bureaustoelen investeert u in het werk en in de gezondheid van uw werknemers. Doordat zij de juiste houding aannemen, wordt de kans op lichaamsklachten vele malen kleiner. Vitra is een van de vele mooie merken van De Projectinrichter. Dit unieke designlabel vindt zijn oorsprong in Zwitserland. Al sinds de jaren vijftig produceert het bedrijf prachtige kantoormeubelen. Bij de ontwerpers draait het allemaal om het creëren van innovatieve producten. Dit uit zich in tijdloze klassiekers die staan voor avant-gardistisch twintigste-eeuws ergonomisch design. De bureaustoelen van Vitra zijn het toonbeeld van comfort en de hoogst mogelijke kwaliteit. Niet voor niets ondergaat iedere stoel een test die gericht is op een gebruiksduur van maar liefst vijftien jaar. Ook het duurzame karakter is bijzonder. Er wordt alleen geproduceerd op basis van onderdelen die eenvoudig zijn te vervangen en die volledig recyclebaar zijn. Dit ziet u terug in bijvoorbeeld de Vitra ID Soft met een in hoogte verstelbare rugleuning. In combinatie met de 2D- of 3D-armleuningen voldoet die aan de EN 1335: het beoordelingssysteem voor goed meubilair. 

Optimaal ergonomisch

De Projectinrichter is een van de grootste onafhankelijke spelers op het gebied van projectinrichting in Nederland. In de webwinkel en in de vestigingen in Purmerend, Rotterdam en Bergeijk vindt u alles voor een stijlvolle en duurzame kantoorinrichting. Om een optimaal ergonomisch verantwoorde werkplek te creëren, geven de experts van De Projectinrichter op aanvraag een vrijblijvende instructie bij u op het bedrijf.