Tuin&Zo dé start van het buitenseizoen

ZUIDBROEK De Eurohal in Zuidbroek staat komend weekend in het teken van de beurs Tuin&Zo. De naam Tuin&Zo maakt in een oogopslag duidelijk dat het een beurs betreft waar men van alles op gebied van tuin en huis kan tegenkomen.

Stands van hoveniers en stands met tuinmeubelen, hekwerken, houtbouw, tuinartikelen, bloemen en planten wisselen elkaar af met stands met lifestyle producten, bestratingsmateriaal, tuinkassen, decoratie en huis- & tuininrichting.

Behalve de nieuwste trends op tuingebied is er ook aandacht voor het oude. De Nederlandse vereniging van fruitbomen geeft uitleg over enten van oude rassen. Bezoekers kunnen meegebrachte oude stekken laten enten op onderstammen. Als u vrijdag met 2 personen de beurs bezoekt dan hoeft u maar voor 1 persoon entree te betalen.

Zaterdag en zondag kunnen volwassenen tijdens de beurs een gratis workshop volgen op de stand van ’t Rietstee. Tijdens deze workshop gaat u met natuurlijke materialen een artikel maken voor in de tuin of woning. Voor de kleintjes is er zaterdag en zondag een spectaculaire speelkussendorp ingericht waar ze heerlijk kunnen spelen tijdens uw verblijf.

Vr. 28 februari 11.00 – 18.00 uur

Za. 29 februari 10.00 – 17.00 uur

Zo. 1 maart 10.00 – 17.00 uur