SV Veendam Atletiek komt met Learn2Run

VEENDAM Learn2Run is een nieuw initiatief van SV Veendam Atletiek. „Wij willen graag mensen met verschillende doelen een kans bieden om in groepsverband, op een laagdrempelige manier, te leren hardlopen”, legt de club uit.

Ook als u nog nooit heeft hardgelopen kunt u meedoen. De lessen worden gegeven onder begeleiding van een ervaren/gediplomeerde trainer. Het groepsverband is een belangrijke factor. Steunen, stimuleren en plezier maken met elkaar tijdens de trainingen is een doel. „Vijf kilometer hardlopen aan één stuk is voor iedereen mogelijk na het volgen van deze cursus”, aldus de club.

Zondag 21 juni 2020 kunnen de deelnemers samen met de trainingsmaatjes dit doel verwezenlijken tijdens de Woellust Run in Veendam. De trainingen voor basis/beginnersgroep zijn vastgesteld op 2 trainingen per week in groepsverband op maandag- en woensdagavond.

De start is op maandagavond 23 maart om 19.00 uur. De trainingen duren ongeveer een uur. Op maandagavond 16 maart is er om 19.00 uur een voorlichtingsavond in Baan 7, dit is op de Atletiekbaan aan de Woortmanslaan, achter de voetbalvelden van VV Wildervank. Op deze avond wordt uitleg gegeven van wat u van de cursus mag verwachten én natuurlijk kunt u met al uw vragen terecht.

Directe opgave is ook mogelijk, stuur uw mail naar: Marianslim58@gmail.com. Graag o.v.v. basisgroep hardlopen en bij uw opgave naam en adresgegevens vermelden + telefoonnummer en geboortedatum.

De kosten voor de gehele cursus (12 weken) zijn € 40 per persoon. Dit is inclusief een startbewijs voor de Woellust Run te Wildervank en een functioneel hardloopshirt.