Romantische kinderdisco in Dukdalf 2.0

VEENDAM Op Valentijnsdag hebben zo’n 245 kinderen genoten van de Valentijnparty. Vanaf de cafetaria tot aan de ingang van Dukdalf 2.0 in Veendam stonden kinderen in rijen te wachten voor de kinderdisco.

Een goudkleurige rand in hartvorm was het decor in de fotohoek. Hiermee konden kinderen op de foto met hun beste vriend of vriendin.

Voor deze kinderdisco was de zaal weer feestelijk en in stijl ingericht. De Valentijndisco is na de Halloweendisco en de Beachparty de populairste in de reeks.

,,Als je kijkt hoeveel blije kinderen er zijn kun je met een tevreden gevoel weer naar huis”, aldus voorzitter Evert Bakker van Wijkvereniging Sorghvliet. Met 25 vrijwilligers, zelf ook verkleed in de dresscode van de avond, is de avond in goede banen geleid.

Bakker heeft gedurende de seizoenen kinderen groot zien worden. Zo’n 30 jaar geleden was hij in de wijk komen wonen. De kinderdisco werd toen al 20 jaar gehouden. Het is voor de voorzitter en de vrijwilligers een spannend jaar omtrent de ontwikkelingen van Dukdalf 2.0. Maar het lopend seizoen gaat nog gewoon door. Met op de volgende editie op 13 maart weer een nieuw thema, de Kinderdisco Carnaval. ,,Met de kleding kunnen we alle kanten uit.”