Jumbo maakt zich op voor grote verbouwing

VEENDAM Het Jumbo-filiaal aan de Reede in Veendam krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Dat betekent dat de winkel tijdelijk haar deuren sluit voor de grote verbouwing.

De winkel sluit op zaterdag 22 februari om 17.00 uur tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 11 maart kunnen inwoners van Veendam en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel.

Na de verbouwing kan men terecht voor onder andere ter plekke vers bereide pizza’s. Ook wordt de indeling van de winkel ruimer en krijgt de winkel een Pick Up Point.

Ter ere van de heropening op 11 maart verrast Jumbo de eerste 150 bezoekers met een bos bloemen. Bovendien ontvangen alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart, geldig tot en met zondag 15 maart. Ondernemer Harold van der Ploeg vertelt: „De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De verbouwde supermarkt telt straks ruim 1.700 vierkante meter vloeroppervlakte.”

De winkel wordt voorzien van een warmteterugwinsysteem. Hierbij wordt de vrijgekomen warmte van de koelingen gebruikt om de winkel te verwarmen.

Jumbo Pick Up Point

Online bestellingen ophalen wanneer het jou uitkomt, kan bij het Pick Up Point. Klanten die via Jumbo.com boodschappen bestellen, halen deze de volgende middag vanaf 16.00 uur op bij deze speciale balie. Op zaterdag is het mogelijk de bestelling al vanaf 10.00 uur op te halen. De boodschappen moeten dan op vrijdag vóór 12.00 uur zijn besteld. Bij het ophalen van de bestelling kan uitsluitend worden betaald met pin.